Απλές ιδέες για φυσικά κόκκινα χείλη, χωρίς κραγιόν

20/06/2017

Τα κόκκινα χείλη αποτελούν διαχρονικό χαρακτηριστικό ομορφιάς και δείχνουν ακόμη πιο  ελκυστικά όταν έχουν τη δική τους φυσική ροδοκόκκινη απόχρωση, χωρίς καθόλου μακιγιάζ. 

Πώς μπορούμε να το πετύχουμε αυτό; 

1. Μασάζ: Το μασάζ στα χείλη με λίγο καρυδέλαιο θα βοηθήσει τις μικρές λεπτές γραμμές και ρυτίδες να λειανθούν και θα δώσει στα χείλη σας λάμψη.

2. Απολέπιση: Η απολέπιση με φυσικά προϊόντα, όπως μέλι ή ζάχαρη αναμεμειγμένα με λίγο  ελαιόλαδο ή καρυδέλαιο απομακρύνει το νεκρό δέρμα και χαρίζει υγεία στα χείλη μας. Μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα σας και λίγο λεμόνι, το οποίο σε συνδυασμό με τη ζάχαρη χαρίζει υπέροχο αποτέλεσμα.

3. Ρόδι: Αρκεί να σκεφτείτε πόσο εύκολα και μόνιμα βάφονται τα ρούχα από ρόδι, για να καταλάβουμε πώς λειτουργεί. Σπάστε μερικά σπόρια ροδιού και ανακατέψτε τα με λίγο γάλα αμυγδάλου. Απλώστε το μείγμα στα χείλη σας, κάντε μασάζ και αφήστε το για δέκα λεπτά. Ενυδάτωση και θρέψη μαζί.

4. Ενυδατική: Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε κάποια ενυδατική ουσία για τα χείλη σας. Αν περιέχει και αντηλιακό, τότε θα κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά για την υγεία των χειλιών σας. Εξάλλου, η έκθεση στον ήλιο προκαλεί αποχρωματισμό των χειλιών.

5. Μην γλύφετε τα χείλη σας: Όταν ενοχλούμε τα χείλη μας ή τα γλύφουμε συνεχώς, αφυδατώνονται, «σκάνε» και φαίνονται άχρωμα. 

 

Send to Facebook Tweet This Share